Fluentno znanje engleskog jezika studentima otvara vrata svijeta!

Studentima koji dobro vladaju engleskim jezikom, što znači da imaju bogat vokabular i govore gramatički ispravno, otvara se cijeli jedan novi svijet mogućnosti kroz program Erasmus+, najveći program Europske unije koji obuhvaća sve europske i međunarodne programe i inicijative EU u području obrazovanja, osposobljavanja mladih i sporta.

Erasmus+ nudi mogućnosti međunarodne mobilnosti za pojedince te međunarodne suradnje za organizacije, među ostalim:

– provođenje razdoblja studija u inozemstvu,

– obavljanje stručne prakse,

– stručna usavršavanja i osposobljavanja,

– volontiranja

– razmjene mladih

– rad na međunarodnim projektima usmjerenima na modernizaciju i internacionalizaciju sektora obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta.

Više o Erasmus+ programu na linku http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/sites/erasmusplus/files/files/resources/erasmus-plus-programme-guide_hr.pdf

Osim toga, ulaskom Hrvatske u Europsku uniju, našim mladima otvorila se mogućnost studiranja diljem Europe i stjecanje diplome na najprestižnijim europskim sveučilištima, za što je također preduvjet dobro znanje engleskog jezika na kojem se odvijaju predavanja. Studirati, uz stipendije, danas hrvatski mladi ljudi mogu u Sloveniji, Švedskoj, Norveškoj, Njemačkoj, Francuskoj, Finskoj… i osim diplome, u svoju zemlju se mogu vratiti bogatiji za još jedan jezik – onaj kojim se govori u zemlji studiranja.

Stoga, nije se teško složiti s činjenicom da je fluentno znanje engleskog jezika danas nužnost, pogotovo u akademskom obrazovanju, ali i da za bilo kakvo ambicioznije daljnje obrazovanje i sudjelovanje u međunarodnim projektima, poput Erasmusa +, znanje stečeno samo kroz formalno obrazovanje mnogima nije dovoljno i potrebna im je dodatna priprema.

Razvijanje komunikacijskih vještina kroz razgovor i pisanje, mogućnost korištenja strane literature i ovladavanje stručnim engleskim jezikom, jednako su važni i čine nedjeljivu cjelinu, a ambicioznijim studentima koji razmišljaju o nastavku akademskog obrazovanja takvo znanje olakšava ostvarenje ambicija i snova.

Ako planirate odlazak na studijsko putovanje, daljnje obrazovanje u inozemstvu, a znanje engleskog i nije vam na zavidnoj razini obratite nam se putem kontakt obrazaca  za pomoć i besplatno savjetovanje.

UPISI U TIJEKU!

    Ostanimo u kontaktu

    Primajte obavijesti o našim događanjima i posebnim ponudama.

    Montanense d.o.o. | Adresa: Ulica Matice hrvatske 15, 4. kat (zgrada IGH), 21 000 Split | Sjedište: Gospe od mira 19, 21 311 Stobreč OIB: 57373245393 | PDV/VAT ID: HR57373245393 | MBS: 2362406 Trgovački sud u Splitu | Temeljni kapital: 20.000,00 Kn, uplaćen u cijelosti | Član uprave: Ivana Prodan | Poslovni račun: Erste&Steiermärkische Bank d.d., Rijeka | SWIFT/BIC: ESBCHR22 | IBAN: HR2724020061100526816

    Montanense © 2019. All rights reserved. Dizajn i izrada: dizajnist.com & I am root